CoWork Space in Skopje

preload

За Нас

What is Co&Work Hub?

CO & WORK HUB е место каде што работата, образованието и успехот се комбинираат во култура на иновации, претприемништво и развој на бизнисот. Тоа е совршена дестинација за млади претприемачи, дигитални номади и отворени луѓе кои сакаат да работат во отворен и заеднички деловен простор.

Повеќе

WHAT WE OFFER

Hub services

[ipanorama id=”3883″]

СтартАп Поддршка

Достапен, флексибилен работен простор

Претворете ги вашите идеи во влијателни решенија. Без оглед на тоа, ако започнувате само како претприемач или сте подготвени да ги проширите на нови пазари, нашата глобална мрежа на претприемачи ви помага во сите фази на вашиот животен циклус на вложување.

Blog & News

Circle love story

На социјални мрежи

Нашиот тим

Aleksandra Dimova

Team Leader

Aleksandra Dimova

Andrej Timiovski

Regional Project Coordinator

Andrej Timiovski

Marija Aleksova

Administrative assistant in Skopje

Marija Aleksova

Verica Gogova

Senior Officer

Verica Gogova

Marjan Dimov

Administrative assistant in Strumica

Marjan Dimov

Дали сакате да работите со нас!

  Get in Touch

  Contact us

  Контактирајте не

  CO & WORK HUB
  Шумадиска 7а, 1000 Скопје, Македонија

  • Емаил: info@cowork.mk
  • Телефон: +389 2 3177 657
  • Факс: +389 2 3177 657

  Book a Tour

  Loading...

  gallery

  Оваа веб страна е подготвена со помош на Европската Унија. Содржината на оваа веб страна е единствена одговорност на Македонски Зелен Центар, Скопје и Промо Идеа, Струмица и во никој случај не може да се смета дека е одраз на ставовите на Европската Унија.

  Проект: Заеднички работен простор за стартапи и микро/мали бизниси – Заеднички работен хаб или Co working space for start-ups and micro/small businesses – Co Work Hub

  Здружението за истражување, застапување и лобирање на теми од областа на животната средина – Македонски Зелен Центар (МЗЦ) претставува здружение на граѓани основано во 2006 година со мисија да промовира конкретни демократски алатки кои ќе им овозможат на граѓаните да имаат активна улога во процесите на демократско и транспарентно носење на одлуки и да се подигне разбирањето за прашањата од областа на животната средина, одржливиот развој, одржливо користење на природните ресурси и развивање на зелени бизниси. Во периодот од 2006 година до денес Македонски Зелен Центар бил вклучен во повеќе од 30 проекти, кои се спровеле на национално или меѓународно ниво. Организацијата била вклучена во повеќе од 10 меѓународни иницијативи и мрежи.

  ул.Шумадиска 7а
  1000 Скопје
  +389 2 3177 657

  Здружението за развој и промоција – Промо Идеа е здружение на граѓани, основано во 2007 година со мисија да промовира идеи за одржлив економски развој на заедницата. За време на постоењето Промо Идеа воспостави успешна соработка со многу домашни и меѓународни институции, изгради значајни партнерства со граѓанските организации и разви цврсти односи со бизнис заедницата. Активностите на Промо Идеа го поддржуваат економскиот, културниот, туристичкиот и образовниот развој на Македонија преку обезбедување помош за потребите на локалните, регионалните и националните власти и преку промовирање на регионот како современ економски, социјален, културен и спортски центар.

  ул.Братство Единство 6/8-13
  2400 Струмица
  +389 34 612 697